Verslag Benefizconcert op 13-2-2020 in Dorsten

Op 13 feb 20 gingen met z'n negenen naar Dorsten om het 19de benefietconcert dat de Lionsclub Dorsten organiseert voor het goede doel.

We werden hartelijk welkom geheten door onze vrienden uit Dorsten, die voor ons plaatsen hadden gereserveerd op de eerste rij.

Het was een uiterst gezellige avond met een prachtig concert van het Bundespolizeiorchester Hannover, die elk jaar belangeleloos gratis voor ons optreden.

Het concert was zeer afwisselend, zo werden we getracteerd o.a. de Hongaarse rhapsodie nr2 van Franz List, variaties van Franz Schubert, Dolly Parton, Udo Lindenberg, Let it go (uit "Frozen"), Santana, Caro Emerald, Van Morrison, Witney Houston en tot slot een Medley van Queen. Het publiek was dol enthousiast waarna we nog toegiften kregen: de Radetzkymars en Hallelujah van Leonard Cohen.

Het was zeer de moeite waard om dit concert in Dorsten bij te wonen.

Kees