Ski weekend Sölden 2020

Verslag van het Ski-weekend van de Lions.

Voor de derde keer gingen we naar Sölden (eigenlijk Zwieselstein, 6 km van Sölden). Dit jaar van woensdag 22 jan tot zondag 26 jan.

We waren met z’n zessen: Henk Drost, Jan van Iersel, Rob Harding, Harco Kikkers, Tom Jacobs en Kees van Steenbergen

Omdat we voor de derde keer gingen wisten we wat we konden verwachten:

*een prachtig skigebied.

*een prima hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet en een nog uitgebreider avondeten. Meestal een 5 gangen in de voor van een buffet.

*een gezellige bar waar we de apres-ski hielden en nat het eten konden kaarten (boeren bridge). We hebben er vreselijk mee gelachen. Natuurlijk hebben we ook de problemen in de wereld besproken en zo veel mogelijk opgelost.

*prachtig weer.

Op woensdag in  de loop van de middag waren we in het hotel waar we natuurlijk even een biertje moesten nuttigen.

De volgende dag vol goede moed in het gebied van Sölden en de Tiefenbach Gletscher geskied. Prachtig weer, mooie goed geprepareerde pistes en zeker niet druk. Vrijdags naar Obergurgl en Hochgurgl. Daar waren we nog nooit geweest, maar het hoort bij het skigebied.

Vrijdag  weer in Sölden, waarna we op zaterdag rustig huiswaarts zijn gegaan.

Het was weer een heerlijke ski vakantie en we hebben al gezegd: volgend jaar weer en met zo mogelijk een grotere groep.

Kees.