Peace Poster Contest 2018

De winnaars zijn bekend!

Het was een spannende avond in de raadzaal van het Doetinchemse gemeentehuis. 17 leerlingen uit groep 8 van een 3-tal scholen waren geselecteerd voor de finale van de Peace Poster Contest georganiseerd door de Lionsclub Doetinchem.
De vakjury bestaande uit Fleur d’Achard, Stef Roks en Gijs Boelaars had de tekeningen beoordeeld en nu mochten de leerlingen hun tekeningen toelichten. Met veel inzet en toewijding hebben zij vorm gegeven aan hun ideeën over vrede en samenwerken. Wethouder Bulten maakte de namen van de winnaars bekend.
De vakjury koos Faith Grootjans van de Canadaschool als winnaar, terwijl aura de Jong van de OCTAschool de publieksprijs in de wacht sleepte.
Beide winnaars mogen nu deelnemen aan de regionale ronde en wie weet verdienen zij daar een plaats in de landelijke finale!