Lions golfdag op de Sallandsche Golfclub “de Hoek” in Diepenveen

Met maar liefst 18 deelnemers (9 dames en 9 heren) vertrokken we afgelopen woensdag naar Diepenveen voor het jaarlijkse Lions Golf-festijn.

De ontvangst op het terras van het clubhuis startte met een kop koffie en een stukje appeltaart. Na een kort welkomswoord van Han werden de scorekaarten mét een potloodje uitgedeeld en kon de “strijd” beginnen. Iets voor half twee ging de eerste flight van start in een prachtige bosrijke omgeving.

Steeds werd de vraag gesteld: “Naar wie zullen de bekers gaan dit keer?”

Concurrentie genoeg aanwezig, maar niemand die de vinger durfde op te steken. Bescheidenheid alom!

Tegen een uur of 6 arriveerden de eerste flights bij het clubhuis en namen Han en Nettie de scorekaarten in ontvangst. Wie zouden de winnaars zijn?

Nog even geduld en wachten tot aan het diner voor de uitslag.

Eerst werd de winnaar van de heren door Han bekend gemaakt.

And the winner is: Kees van Steenbergen. Totaal verrast nam Kees de beker in ontvangst en nogmaals: proficiat Kees.

Dan de bekendmaking door Nettie van de winnaar bij de dames: “een oude bekende” zou je kunnen zeggen, niemand minder dan Willemien de Vries.

Van harte gefeliciteerd Willemien.

Door het winnen van de beker zijn Kees en Willemien uitverkoren de golfdag 2020 te organiseren. Succes daarmee!

Net zoals in voorgaande jaren was deze dag prima georganiseerd, waarvoor dank aan Nettie en Han.

Marnix Jansen Venneboer, 24-08-2019